Kurs i Ny Tids Reiki 1 og 2

Ønsker du å være med på Ny Tids Reiki kurs, er du velkommen til å ta kontakt for mer informasjon.

Dette kurset er for de som er AuraTransformert hos en godkjent Auraformidler eller er født med den Nye Tidens Energi.

Hva er Ny Tids Reiki:
I Ny Tids Reiki er Reiki energien integrert i Reiki- formidlerens energisystem på en måte som er samstemt med og tilpasset Den Nye Tidens aurastruktur og de stadig økende energifrekvensene på jorden. Reiki er en nøytral energi, uavhengig av religion og livssyn.

Hva kan du bruke dette til i ditt liv?
Healing av deg selv, dine barn, dyr eller andre som ønsker å motta
I tillegg til andre behandlingsformer som du tilbyr (hvis du er terapeut el.)
Som en utviklingsvei, en metode til selvutvikling
Manifesteringer i hverdagen
Øke din egen energi
Løse opp blokkeringer slik at energien flyter lettere
Styrker motstandskraften og beskyttelse
Styrker kroppens evne til selvhelbredelse
For å stå stødigere i din egen kraft
Ny Tids Reiki – energien får du tilgang til gjennom innvielser foretatt av en godkjent Ny Tids Reiki lærer. Etter innvielsen vil du alltid ha Ny Tids Reiki-energien integrert i ditt energisystem. For de som har «gammel» Reiki integrert i energisystemet fra før, trengs det en energijustering før kurset. Ta kontakt for mer informasjon og for å få booket dette i god tid før kursstart.

For at alle skal få god oppfølging i løpet av kurset, er det plass til maks. 6 deltagere.

Diplom blir utdelt etter kurshelgen. Du får detaljert kurshefte slik at det er enkelt å bruke Ny Tids Reiki på deg selv eller på andre som ønsker å motta, i etterkant av kurset. Du kan også bruke Ny Tids Reiki i tillegg til andre behandlinger.

Litt informasjon om meg:

Jeg er daglig leder og eier av In To The Flow. Bakgrunn som førskolelærer.
Min livsoppgave er å hjelpe mennesker til å huske hvem de er og hvorfor de kommet hit.
Til daglig hjelper jeg mennesker til å få kontakt med sin indre visdom og huske sin unike livsvei.

I tillegg til å jobbe som Ny Tids Reiki lærer er jeg Auraformidler, sertifisert NLP Coach, utdannet i Hjertekrafthealing og Bach terapeut. Jeg har medfødte evner og en sterk intuisjon.

I 2001 begynte jeg min utdannelse innen Reiki og ble utdannet Reiki lærer i 2006. Dette var samme år som jeg fikk min AuraTransformasjon. Jeg ble Auraformidler utdannet i 2011.
Etter min AuraTransformasjon følte jeg at Reiki energien stoppet opp og forstod ikke hvorfor dette skjedde. Det var først da jeg fikk oppgradert Reiki energien til den Nye Tids Energi at energien begynte å strømme for fullt igjen.
Jeg har jobbet dypt med egne indre prosesser og vært på en indre reise i over 30 år.

Tidligere deltager har sagt dette om kurset:

«Er det noen som ser Helligheten i å holde Ny Tids Reiki kurs så er det Hilde. Hun jobber ifra hjertet og viderefører Ny Tids Reiki med den dypeste respekt for faget/energien og det Reiki er.»                           

Kursdeltager Ny Tids Reiki 2016

“Jeg har brukt Reiki på meg selv hver dag etter Ny Tids Reiki kurset. Det har vært veldig bra!
Føler meg Mye sterkere og klarere. Det er masse prosesser som jobber, men klarer å hente meg inn igjen og lande og stå i meg selv.

Har jobbet med Ny Tids Reiki på relasjoner og kjent at det skjer mye. Med Ny Tids Reiki er det lettere å rydde opp i energien med en gang.  En liten «krøll på linja» – slippe taket, sende tilbake energier og hente tilbake meg selv, og stå sterk i meg selv igjen. Helt annerledes enn tidligere!

Dette var det jeg søkte!  Å ha et verktøy i hverdagen som gjør at jeg kan stå stødig i meg selv og kraften min i hverdagen.”

Hege Mari, Kursdeltager Ny Tids Reiki 2017

Hvis du kjenner at du er klar for å ta et kvantesteg i din utvikling og få tilgang til denne kraftfulle og vakre energien, gi meg tilbakemelding så raskt som mulig slik at jeg kan holde av plass til deg.
Har du noen spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt. <3

 

 

Tilbakemelding fra noen av de tidligere kursdeltagerne;

«Er det noen som ser Helligheten i å holde Ny Tids Reiki kurs, så er det Hilde.

Hun jobber kun utifra hjerte og viderefører Ny Tids Reiki med den dypeste respekt for Reiki/faget/energien/for det Reiki er.

Hilde tar så godt vare på deg mens du er inni bobla og utfolder deg i Reiki’en på den måten at hun ser deg, og veileder deg slik at du føler deg trygg og sikker i utførelsene under healing-seansene.

Hilde jobber utifra sin intuisjon og tilrettelegger kurset slik at det er til det beste for deltakerne og deres utfoldelse innen Reiki.

Da jeg var på kurset/ i kurslokalet, følte jeg ikke noe annet enn kjærlighet fra Hilde og omgivelsene rundt. Hilde gjorde alt for at jeg skulle ha det bra på både innsiden og det estetiske rundt i lokalet. Jeg følte at det rett og slett var vakkert rundt meg både energimessig og estetisk vakkert, og det ga meg ny energi og trygghet slik at jeg følte meg stødig og sikker i det jeg lærte og holdt på med under healingprossessene.»

Kursdeltager NyTids Reiki 2016

 

“Jeg har brukt Reiki på meg selv hver dag etter Ny Tids Reiki kurset. Det har vært veldig bra!
Føler meg Mye sterkere og klarere. Det er masse prosesser som jobber, men klarer å hente meg inn igjen og lande og stå i meg selv.

Har jobbet med Reiki på relasjoner og kjent at det skjer mye. Med Ny Tids Reiki er det lettere å rydde opp i energien med en gang.  En liten «krøll på linja» – slippe taket, sende tilbake energier og hente tilbake meg selv, og stå sterk i meg selv igjen. Helt annerledes enn tidligere!

Dette var det jeg søkte!  Å ha et verktøy i hverdagen som fungerer og som gjør at jeg kan stå stødig i meg selv og kraften min i hverdagen.”

Hege Mari, Kursdeltager Ny Tids Reiki 2017

 

«Reiki er noe fantastisk som egentlig alle burde være åpen for. Med dette kurset vil du selv lære deg å håndtere og forbedre din livssituasjon og få mer energi. Med Reiki vil du kunne hjelpe deg selv og andre, når de ber om det, på en god og kjærlig måte som er riktig for alle og Universet.» 

Kursdeltager Ny Tids Reiki 2016

 

«Hilde er en trygg og god formidler av denne kjærlige healende kraften. Hvis du ønsker å utforske og bli kjent med Reiki/Ny Tids Reiki, så kan jeg anbefale Hilde som lærer på det varmeste. Hun formidler det på en så kjærlig og åpen måte.»

Kursdeltager Ny Tids Reiki 2016, Kvinne 41 år