Bach Blomsterremedier

Hvem var Dr. Bach?

Dr. Edward Bach (1886-1937) arbeidet som lege i Harley Street i London og var en anerkjent bakteriolog og forsker. Han var genuint interessert i å observere menneskelig adferd og sine pasienter. Han la merke til at to personer med samme sykdomsbilde responderte ulikt på samme tiltak. Han begynte derfor å forske på hvordan de følelsene pasientene hadde, påvirket ubalansen i kroppen, istedet for å ha fokus på selve sykdommen.

Han identifiserte 38 grunnleggende negative sinnstilstander hos sine pasienter, som påvirket deres helsetilstand. Utifra dette forsket han frem og utviklet en plante- eller blomsterbasert remedie for hver av disse følelsene. Disse remediene viste seg å kunne tilføre den motsatte kvalitet av den opprinnelige negative sinnstilstanden, og dermed bidra til at kropp og sinn gjenopprettet sin naturlige harmoni og balanse.

Bach Blomsteressenser er brukt i over 70 land i over 80 år. I enkelte land blir de også brukt på sykehus og selges på apotek.

«Sunnhet er vår fødselsrett. Det er den fullkomne forening mellom sjel, sinn og kropp. Det er ikke et uoppnåelig ideal, men så enkelt og naturlig, at mange av oss har oversett det.»       Dr. Edward Bach 

 

 

Les mer om hvordan jeg jobber i en behandlingstime.
Hvordan velge riktig Bach Blomsteressenser?

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan hjelpe deg selv med Bach Blomsteressenser,
er det mulighet for å være med på kurs.

 NB! Denne informasjonen er ikke tenkt som erstatning for lege eller medisinsk behandling.