Hei og velkommen til nettsiden min.

Mitt navn er Hilde B. Bekken og jeg er født i 1969. Jeg har bakgrunn som førskolelærer og har jobbet med barn med spesielle behov i barnehage i ca 10 år. Før det var jeg innom det private næringsliv og jobbet som sekretær innen shipping noen år.

Fra jeg var 19 år gammel, begynte jeg å søke innover i meg selv, og fikk tidlig interesse for sammenhengen mellom kropp, sinn og ånd. Jeg har alltid vært sensitiv og veldig intuitiv og har tatt inn mer enn de fleste. Jeg har visst ting uten å vite hvor de kom fra. På dette tidspunktet ble jeg introdusert for vibrasjons medisin og Bach Blomsteressenser. Dette var rundt 1990.

1999 døde faren min av kreft. Det skjedde mye rundt denne hendelsen som bekreftet for meg, at det finnes mer mellom himmel og jord, enn det vi ser med blotte øyet. Jeg har erfart at reisen igjennom livets oppturer og nedturer og livets skole, er den viktigste skolen jeg har gått på. Jeg har lært å se muligheter og mening når livet raser. Og ha tillit til at alt er akkurat som det skal til enhver tid.

I 2002 møtte jeg Chris James, og var med på lydhealing kurs en uke i fjellheimen i Norge. Her fant jeg tilbake til noe som skapte resonans i mitt indre. Synkronitet og magiske hendelser begynte å skje rundt meg i hverdagen. Jeg ble vist hvor jeg skulle gå, hvem jeg skulle snakke med, og dette gjorde sterke inntrykk på meg og bidro til store endringer i livet mitt. Det ledet meg også til mannen jeg i dag bor sammen med og har to barn med. De tilfeldige sammentreffene – ble etter hvert ikke så tilfeldige og jeg merket godt når jeg var i flyt og ting bare la seg til rette i hverdagen. Da åpnet det seg mange muligheter jeg ikke kunne ha drømt om skulle skje. Jeg kunne latt være å følge min indre stemme, men jeg er i dag glad for at jeg lyttet og turte å følge de signalene jeg fikk.

Reiki healing gav meg et redskap til å jobbe med energier og  energibevissthet på en ny måte.  Jeg ble utdannet Reiki Master i 2006. Samme år ble jeg introdusert for AuraTransformasjon™ og visste intuitivt at det var noe jeg skulle gjøre. Dette satte rakettfart på utviklingen min. Jeg hadde behov for å jobbe egne prosesser, før jeg i 2011 tok utdannelse til Auraformidler™. Senere har jeg oppgradert til Ny Tids Reiki lærer (5. dimensjons Reiki) og Hjertekraft healing. 

Etter gjentatte tegn startet jeg i 2006 utdanning innen Neuro Linguistisc Programming (NLP). Og i 2009 var jeg ferdig utdannet NLP Master Practitioner, NLP Master Terapeut og Sertifisert NLP Coach.

En februar natt 2009, kom firmanavnet dalende ned i hodet mitt. Og 20.10.2010 ble In To The Flow født.

« In To The Flow – finn flytsonen i livet ditt og bli den beste utgaven av deg selv.»
follow your heart

Jeg visste intuitivt at jeg skulle hjelpe andre mennesker til å finne sin flytsone
– sin synkronitet – få leve ut sine drømmer – og få lov til å være den de egentlig er.

Å gå sin egen vei krever mot – mot til å tørre å være den man er
– mot til å lytte til sårbarhetens stemme, men allikevel fortsette.
Mot til å følge hjertet.