Tilbakemelding fra kunder

«Anbefaler Hilde på det varmeste, både som terapeut og kursholder. Hilde er utrolig dyktig til å se deg som den du er. Hun vet å stille de rette spørsmålene og tilpasser alltid til nettopp det du trenger der og da. Jeg takker for uvurderlig støtte og hjelp når jeg har trengt det – tusen takk Hilde <3 Gleder meg til å delta på kursene dine framover!»
Bjørg Kristin Langnes

 

«Møtet med Hilde ga meg en indre ro og glede. Hun formidlet mange ting som var veldig viktig for meg å høre i den livssituasjonen jeg befinner meg i akkurat nå. Jeg fikk en ny bevissthet i forhold til valg jeg skal ta for fremtiden, min rolle i forhold til andre mennesker og hvordan jeg lettere kan oppnå mine ønsker og behov. Enten du ønsker AuraTransformasjon, balansering/justering, healing eller en å snakke med, hun har mye å gi andre. Jeg opplevde Hilde som en klok og varm person med dyp innsikt. Et medmenneske som har et inderlig ønske om å hjelpe andre på sin livsvei.»
Trude Bjørnstad, 49 år.

 

«Det å jobbe med Hilde som Coach har vært en meget bra prosess. Hennes tilstedeværelse får meg alltid til å slappe av og dermed være åpen for hva som virkelig betyr noe for meg. Jeg går alltid derfra med en ro og innsikt som er betydningsfull for meg. Anbefaler henne på det varmeste.»
Stian Holme

 

«Jeg kan med varmt ærlig hjerte anbefale Hilde❤ ekte og engasjert, og utrolig dyktig!»
Elisabeth Stenvard

 

 Jeg har vært til en energibalansering hos Hilde B. Bekken og vil skrive noen ord om min opplevelse. Etter å ha vært sliten og frustrert i lang tid kom jeg i kontakt med Hilde og bestilte en energibalansering. Da jeg ankom behandlingslokalet føltes det som å komme «hjem». En utrolig behagelig energi i rommet traff meg med en gang jeg kom inn. En meget varm og positiv energi. Vi snakket sammen først og jeg følte meg sett, hørt og forstått. Under selve behandlingen ble jeg fylt med den beste energien jeg har opplevd. Dette har vært til stor hjelp for meg. Jeg kan absolutt anbefale denne fantastiske behandlingen.
Kvinne, 44 år.

 

Tilbakemelding etter 9o minutter med energibalansering – healing:

«Først og fremst føler jeg en ro og tilstedeværelse jeg har ønsket lenge. En utvidet og gjenfunnet tro på meg selv og min viktighet. Kall det en kraftig pep-talk. Jeg føler meg balansert og mer på plass i meg selv. Jeg har merket at healingene jeg gir, har blitt utrolig mye kraftigere etter behandlingen hos deg. Mottakerne reagerer helt annerledes og sterkere enn før.
En annen ting jeg vil nevne er, at jeg har vært glovarm i flere år, det er kun etter å ha tygget i meg en halvliter isbiter jeg har kunnet bli kald. Siden jeg var hos deg har jeg hatt normal temperatur, og bare blitt varm ved fysisk aktivitet. Jeg har merka meg at jeg faktisk klarer å styre temperaturen dit jeg vil ha den! Utrolig spennende!

En behandling hos Hilde er behagelig, trygg, rolig, oppmuntrende, oppklarende og holdningsløftende. Jeg føler at tilliten til meg selv har økt, at jeg ikke bare skal se utenfor meg selv for svar og inspirasjon.»
Elin Pinslund

 

«Jeg har fulgt Hilde i over 10 år og har erfart hvordan hun har utviklet seg i takt med ny kunnskap. Hilde har en intuisjon og tilstedeværelse som er helt unik. Hun er veldig dyktig i utførelsen av alle sine fagområder i kombinasjon eller alene. Da jeg først traff Hilde, var jeg langt nede pga langvarig psykisk stress. Jeg var utbrent og usikker på mine veivalg. Gjennom ulike metoder har hun hjulpet meg med å redusere stresset og bli tryggere på meg selv og mine valg.»
Ann Kristin

 

Tilbakemelding fra kunde som har fått AuraTransformasjon

«Da jeg høsten 2016 tilfeldig landet på et foredrag med Hilde og for første gang hørte om AT var det som om noe falt på plass inne i meg. Jeg kjente meg så godt igjen, og etter foredraget var jeg ikke i tvil om at det var en AT jeg skulle ha.
Jeg hadde i mange år følt meg mer og mer tappet for energi og livslyst. Jeg følte meg ur sliten og tung både fysisk og psykisk, men uten å være direkte deprimert.

Da jeg dagen etter foredraget ringte Hilde for å høre om det var mulig å få en AT, og det ikke var mulig før 2 uker senere ble jeg nærmest helt fortvilet. Det opplevdes nesten livsviktig å få en AT med en gang. Foredraget og det jeg leste om AT ga så sterkt gjenklang i både kropp og sjel at det føltes som om jeg kom til å dø hvis jeg ikke fikk en AT med en gang.

Selve AT var en sterk og flott opplevelse, men det var i etterkant selve arbeidet startet.
De 2-3 første månedene etter AT var en karusell i følelser og erfaringer.  Den ene dagen og timen kunne jeg sveve høyt, og neste dag/time kunne jeg være kjempe deprimert.
Jeg gjorde de øvelsene Hilde gav meg hver eneste dag- gjerne flere ganger om dagen.
Jeg fikk også Bach Blomsteressens dråper av Hilde som hjalp og støttet meg veldig i prosessen.

De første dagene etter AT opplevde jeg meg selv som ekstremt sårbar og sensitiv. Jeg isolerte meg ganske mye den helgen, og brukte mye tid på å samle meg og meditere.
I dagene og ukene som fulgte opplevde jeg meg stadig som sterkere og tydeligere.
Til min overraskelse oppdaget jeg at de smertene jeg normalt hadde i beina faktisk var helt forsvunnet.
Også følelsesmessig følte jeg at jeg reagerte annerledes. Jeg følte meg sterkere, og veldig fort begynte jeg å føle meg mer kraftfull, enn på mange år.

Da vi bikket 2017 følte jeg meg nesten som et helt nytt menneske sammenlignet med bare noen måneder før. Sterkere, tydeligere, gladere, mer avgrenset, full av energi og livslyst. Og viktigst av alt; energi og glede over livet.

Den siste 1,5 måneden har jeg ikke svingt følelsesmessig på samme måte som like etter AT. Jeg føler ting begynner å stabiliseres og energinivået ligger jevnt høyt og sterkt.
Jeg har gått til Hilde ca 1 gang hver 4 uke for balanseringer og påfyll av Bach Blomsteressens dråper.
Dette har vært en stor del av min prosess og utvikling, da jeg føler jeg har blitt styrket og løftet hver gang jeg er der.
Hilde har lært meg veldig mange gode teknikker som har hjulpet meg enormt i den prosessen jeg har vært i, og sammen har vi hatt fantastiske spirituelle og oppløftende møter.

Jeg føler jeg begynner å finne kjernen i meg selv igjen, og den styrken og det energi nivået jeg har nå tror jeg aldri jeg har kjent på i samme grad tidligere.
Jeg har gått opp i stilling (fra 50 % til 90%) nå etter jul. Jeg gruet meg veldig til dette da jeg tidligere knapt har orket 50 %, men det fungerer kjempe fint, og jeg føler meg sterk og opplagt hver eneste dag.
Verktøyene jeg har lært av Hilde har hatt enormt stor betydning i min prosess, og jeg tror de har vært sterkt medvirkende til at jeg så raskt har fått så stor effekt av AT.

En ting jeg kjenner enormt stor glede og trygghet i, er min nye «evne» til å sette grenser.
Det er som om jeg har fått en helt ny bevissthet rundt hvor mine grenser går, og jeg opplever at dette nærmest har skjedd automatisk.
Hilde har også hjulpet mye, men jeg føler at AT har spilt en veldig viktig rolle her.
Jeg opplever at jeg ikke egentlig trenger å uttrykke hvor mine grenser går verbalt, men at dette har skjedd nærmest av seg selv.
En annen ting som nærmest har kommet av seg selv er en veldig styrket evne til handlekraft.
Manglende handlekraft er noe jeg har slitt med i  mange år, men opplevde overraskende (og gledelig) nok en spontan styrket handlekraft allerede få dager etter AT.

Å jobbe så intenst som jeg føler jeg har gjort, har vært både krevende og til tider vanskelig. Men Hilde har vært en helt fantastisk støtte i denne prosessen.
Hun har strukket seg langt ut over det hun «må», og hun har fulgt meg tett opp hele veien.
Hilde har vært både støtte, trøst, veileder og mentor på alle plan.
Hun har fanget meg der hvor jeg er, og hele tiden og på mine premisser guidet meg i riktig retning.
Hilde er en utrolig trygg, lys og varm person som det er lett å åpne seg for og stole på. Hun gir masse av seg selv, og vet til enhver tid hvor jeg befinner meg i min prosess.

Er så dypt takknemlig for at jeg fant Hilde og fikk min AT.
Det har vært fullstendig livsomveltende opplevelse og en gave jeg vil få glede av resten av livet.

Av hele mitt hjerte TAKK til deg Hilde <3
Stor klem og varme tanker <3 »
Veronica

 

Tilbakemelding fra en kunde som i utgangspunktet er relativt skeptisk til alle de alternativene som finnes til skolemedisin

«Jeg ble anbefalt Hilde av en svært god venninne for 4-5 år siden, var nok litt avventende – redd for at dette ble litt for «mumbo jumbo» for meg, jeg er i utgangspunktet relativt skeptisk til alle de alternativene som finnes til skolemedisin.

Jeg er godt voksen dame, praktisk anlagt, har liten tålmodighet med behandlinger som blir veldig «touchy feely » et eksempel er vel at mitt forsøk på psykomotorisk fysioterapi feilet med et brak…
Men jeg kjente på et behov for å gjøre «noe» og en samtidig artikkel i Aftenposten om NLP bidro til å «ufarliggjøre» dette for meg.

Jeg husker spesielt godt en hendelse: På vei til en samtale med Hilde snakket jeg med min svigermor på telefonen, hun fortalte at hun skulle komme til byen to dager senere. Jeg ble litt paff (det er en 10 timers reise) og spurte om det var lenge siden hun hadde bestemt seg for å reise, svaret var «ja, det er 3 måneder siden». Jeg klarte da (for første gang) å si at «vet du, vi er ikke hjemme og kan ikke gjøre om på våre planer så da får vi ikke truffet deg. Neste gang MÅ du si fra i tide FØR du kommer».
Glad og svært fornøyd går jeg inn til samtalen med Hilde og forteller om hva som skjedde. Hilde ser på meg, smiler og sier «husker du hva vi snakket om forrige gang»? Det var da det slo meg, vi snakket om at jeg skulle bli flinkere på grensesetting…

Denne hendelsen er svært beskrivende for den jobben jeg har gjort sammen med Hilde.
Vi har sammen ryddet opp på «loftet» mitt, der fant vi litt av hvert… MEN dette var ikke samtaler som dvelte ved og fokuserte på fortiden, dette var snakk om å ta frem ting, se på dem og bestemme meg for at de ikke skal være med å forstyrre/tynge livet mitt, for så å legge dem bort og gå videre.

Midt oppi alt dette spør mitt barn (10 år) om hva Hilde og jeg snakker om, og kunne hun også få snakke med Hilde???  Ble litt «satt ut» av det, men vår daværende familiesituasjon (som beredskapshjem) kunne på mange måter forsvare spørsmålet… Hilde, barnet og jeg ble enige om at samtalen var konfidensiell og at jeg bare skulle informeres dersom det kom opp saker som jeg trengte å vite om.
Du verden, den kamelen var røff å svelge (at dette skulle foregå uten mamma tilstede…), men vi har et klokt barn som selv skjønte at hun trengte «en annen voksen» å prate med og kom ut av samtalen med lettere skritt og litt innspill til oss foreldre. Hilde og barnet vårt har senere hatt en samtale til med tilsvarende gode resultater, jeg opplevde at Hilde bekreftet barnets behov å finne nye/bedre/andre måter å takle utfordringer på og vi foreldre fikk noen fine innspill fra Hilde.

Det er jo sånn at det bare er jeg selv som kan forandre livet mitt, men du verden så greit det var å få litt hjelp fra Hilde. Hun har en helt egen evne til å sette fingeren på akkurat de stedene du egentlig ønsker å ikke prate om – men det er jo nettopp det som må gjøres. Hilde er ryddig og systematisk og selv mine beste forsøk på å «snike meg unna» ble mildt og vennlig avverget.

Jeg er glad og takknemlig for mine møter og samtaler med Hilde, det er godt å få hjelp til å sortere alle de «eskene med gammelt ræl» vi alle har liggende. Jeg fant forresten også ut av at slanking for meg ikke handler om HVA jeg spiser, men HVORFOR jeg spiser – grunnen til det fant jeg også i en av de mange eskene med «ræl» på «loftet» mitt!

Fordi jeg her forteller om både meg selv og barnet vårt velger jeg å være anonym, men Hilde vet jo hvem jeg er og kan formidle kontakt med meg hvis det er noe spesielt du ønsker å spørre meg om

 

PS: Jeg har en liten sånn «mumbo jumbo» opplevelse også… En kveld fikk jeg fryktelig dårlige nyheter og ble veldig lei meg, jeg sendte en SMS til Hilde med beskjed om at jeg trengte å prate og at «verden var gått litt under for meg», glemte telefonen på badet og gikk ned på stuen og la meg på sofaen. Det som så skjedde husker jeg svært godt… Kl 23.20 fikk jeg plutselig en skikkelig god og varm følelse av at dette kom til å gå helt fint! Satt og kjente litt på den følelsen og bestemte meg for å gå og legge meg. Må innrømme at skeptikeren i meg fikk seg «en på trynet» da jeg kom opp på badet og fant telefonen min, der var det en SMS med følgende beskjed: Så ikke meldingen din før nå, synes det er for sent å ringe, sender deg litt healing-tanker. Klem fra Hilde. Meldingen kom kl 23.20… I utgangspunktet tror jeg IKKE på sånt, og jeg er fortsatt skeptisk – men til dags dato kan jeg fortsatt kjenne den utrolig gode følelsen fra den kvelden.»

 

Tilbakemelding fra tidligere kursdeltagere på Ny Tids Reiki Kurs;

“Jeg har brukt Reiki på meg selv hver dag etter Ny Tids Reiki kurset. Det har vært veldig bra!
Føler meg Mye sterkere og klarere. Det er masse prosesser som jobber, men klarer å hente meg inn igjen og lande og stå i meg selv.

Har jobbet med Reiki på relasjoner og kjent at det skjer mye. Med Ny Tids Reiki er det lettere å rydde opp i energien med en gang.  En liten «krøll på linja» – slippe taket, sende tilbake energier og hente tilbake meg selv, og stå sterk i meg selv igjen. Helt annerledes enn tidligere!
Dette var det jeg søkte!  Å ha et verktøy i hverdagen som fungerer og som gjør at jeg kan stå stødig i meg selv og kraften min i hverdagen.”
Hege Mari, Kursdeltager Ny Tids Reiki 2017

«Er det noen som ser Helligheten i å holde Ny Tids Reiki kurs, så er det Hilde. Hun jobber kun utifra hjerte og viderefører Ny Tids Reiki med den dypeste respekt for Reiki/faget/energien/for det Reiki er. Hilde tar så godt vare på deg mens du er inni bobla og utfolder deg i Reiki’en på den måten at hun ser deg, og veileder deg slik at du føler deg trygg og sikker i utførelsene under healing-seansene.Hilde jobber utifra sin intuisjon og tilrettelegger kurset slik at det er til det beste for deltakerne og deres utfoldelse innen Reiki.

Da jeg var på kurset/ i kurslokalet, følte jeg ikke noe annet enn kjærlighet fra Hilde og omgivelsene rundt. Hilde gjorde alt for at jeg skulle ha det bra på både innsiden og det estetiske rundt i lokalet. Jeg følte at det rett og slett var vakkert rundt meg både energimessig og estetisk vakkert, og det ga meg ny energi og trygghet slik at jeg følte meg stødig og sikker i det jeg lærte og holdt på med under healingprossessene.»

Kursdeltager NyTidsReiki 2016

 

«Reiki er noe fantastisk som egentlig alle burde være åpen for. Med dette kurset vil du selv lære deg å håndtere og forbedre din livssituasjon og få mer energi. Med Reiki vil du kunne hjelpe deg selv og andre, når de ber om det, på en god og kjærlig måte som er riktig for alle og Universet.»

Kursdeltager Ny Tids Reiki 2016

 

«Hilde er en trygg og god formidler av denne kjærlige healende kraften. Hvis du ønsker å utforske og bli kjent med Reiki/Ny Tids Reiki, så kan jeg anbefale Hilde som lærer på det varmeste. Hun formidler det på en så kjærlig og åpen måte.»

Kursdeltager Ny Tids Reiki 2016, Kvinne 41 år