Hvordan foregår en konsultasjon?

Under en konsultasjon tar jeg alltid utgangspunkt i hvordan du har det her og nå. Hvordan er din livssituasjonen, hvilke utfordringer har du og hvilke følelser er knyttet til dette. Jeg har fokus på kartlegging av følelser, ikke av symptomer.3flasker

Når jeg har fått et helhetsbilde, velger jeg ut de Bach Blomsterremediene som matcher klientens utfordringer og ubalanser. Dette skjer i samarbeid med klienten, slik at jeg sjekker ut at jeg har forstått klienten riktig. Jeg finner maks 7 ulike remedier som matcher klientens problematikk,  og lager en behandlingsflaske med disse remediene. Dråpene inntas i munnen, dosering 4 dråper minst 4 ganger pr. dag. Dråpene kan tas sammen med mat og drikke. Denne  flasken varer i ca. 3 uker.

Klienten kan selv delta aktivt i sin helbredelsesprosess ved å bli bevisst hvilke mønster som skaper konflikter i deres liv, og velge å endre disse og forsterke det beste i seg selv i forhold til omgivelsene. De kan bli tydeligere på egne grenser, hva de trenger mer av i livet sitt og hva de ønsker å gi slipp på. Ved å bli mer bevisst seg selv, og egne behov,  kan mange etterhvert velge nye veier i livet, eller gjøre endringer som stemmer mer overens med den de egentlig er og deres innerste drømmer.

Kjenner du deg igjen?

  • Sliter du med dårlig selvtillit eller selvfølelse?
  • Har du problemer med å akseptere deg selv og kroppen din?
  • Har du vanskeligheter med å sette grenser, og si nei?
  • Synes du det er vanskelig å vise følelser, og gi uttrykk for hvordan du egentlig har det?
  • Gjør du de samme feil igjen og igjen i parforhold, i jobbsituasjon eller sammen med mennesker?

 

Dette er bare noen av de spørsmålene jeg kan stille deg. Hvem vi er som typer, våre livserfaringer og vår personlighet påvirker også hvilke følelser som kommer opp til overflaten, i ulike situasjoner og i møte med andre mennesker. Livets utfordringer og hvordan vi takler disse utfordringene, er ulike fra menneske til menneske. Når vi begynner å forstå følelsene og hvordan de påvirker livet, kan vi ta bevisste valg i forhold til hvordan vi vil håndtere de videre. Bach Blomsterremedier kan være en mulig hjelper på veien med å få mer balanse og overskudd i hverdagen.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille en behandlingstime, er du velkommen til å ta kontakt.

NB! Denne informasjonen er ikke tenkt som erstatning for lege eller medisinsk behandling.

 

Priser:

Bach behandling 60 min. konsultasjon kr. 950,- inkl. behandlingflaske
Telefonsamtaler 30 min. kr. 590,- inkl. behandlingflaske.

Konsultasjonene kan foregå personlig eller på telefon eller på skype.
Ved sending av flasken, kommer porto i tillegg.

Det er mulig å kjøpe Rescue Remedy og andre blomsteressenser.