Kuene og de andre dyrene som ville være med på Ny Tids Reiki kurs

Kuene på Ny Tids Reiki kurs

 

Sist helg hadde jeg og kursdeltagerne noen interessante opplevelser på Ny Tids Reiki kurset jeg holdt.

Da jeg skulle reise på kurset på lørdag morgen måtte jeg stoppe for å slippe 2 duer over veien foran meg. Etter å ha kjørt et lite stykke, kom det plutselig en flokk med ca 50 duer som fløy i sirkel foran bilen og deretter så jeg mellom 20-30 duer som satt tett i tett på telefonledningen. Jeg tror aldri jeg har sett så mange duer samtidig noen gang!

Jeg forstod ganske snart at det var flere dyr som ville være med og bidra underveis denne helgen, og deriblant noen kuer som tydelig likte det vi holdt på med.

Da jeg skulle holde innvielsessermonien skjedde det noe interessant. Jeg koblet meg på den første personen og hadde kommet et stykke ut i sermonien da vi plutselig hørte et klart og tydelig Møøøøøøøøø. Det klang godt i rommet, selv om kuene som gikk på en eng litt lenger borte, var ute av synsrekke for oss.

Da jeg skulle fortsette med innvielsen på neste person og kom på nøyaktig samme sted jomet det Møøøøøøø en gang til, og vi kunne ikke annet enn å smile litt for oss selv. Det ble nesten litt komisk.

Det var tydelig at det var flere enn bare oss i rommet, som satte pris på denne kraftfulle gode energien.

Da vi senere på dagen skulle gjennomføre benkebehandlinger  fikk vi besøk av en veps som «hakket» på ruta. Jeg har aldri opplevd en veps som har bråket så mye i hele mitt liv. Og etter litt fikk jeg sluppet han ut.

Da neste person skulle legge seg på benken, kom det en ny veps på det andre vinduet i rommet – og oppførte seg på samme måte – den «hakket» på vinduet og lagde mye støy. Disse vepsene ville tydelig si ifra at de var der.

Det fjerde dyret som var aktivt inne på kurset og rundt kursdeltagerne var fluer. Ikke bare en, men mange.
Og på et tidspunkt var hele frontruten til en av deltagerne helt fullt med fluer.

Det var veldig interessant hvordan disse dyrene oppførte seg – på merkelige måter i løpet av helgen, og vi forstod ganske raskt at de hadde viktige budskap til oss på kurset. Og disse budskapene var viktige ledetråder i det vi holdt på med underveis og de prosessene som pågikk på kurset.

På magisk vis kom disse dyrene inn og gav oss den informasjonen vi trengte på riktig tid!

Å holde Ny Tids Reiki kurs er like magisk hver gang og dyr og andre tilfeldigheter dukket opp på de merkeligste måter.❤️

Takknemlighet for disse Magiske hendelsene som finner sted. ❤️