Året som har gått – for en reise!

Gjennom oppturer og nedturer går livet – og året i år har vært preget av mye transformasjon og ny start.

Innflytting til Livsgledefabrikken i september i 2017 – var starten på et nytt kapittel for In To The Flow.  Her har jeg endelig fått lokalene jeg har ønsket meg, sammen med vakre mennesker og gode energier. Og kundene strømmer på fra fjern og nær. Det er grunn til å feire dette året, som har gitt vekst, utvikling og læring på så mange plan. Det var så gøy å avslutte året med å få delta i Julekalenderen til Census film. Dette var også en kjempe transformasjon for meg selv i forhold til å tørre å bli mer synlig.

Det har vært skummelt å være synlig – hva folk har ment om det jeg har holdt på med. Men den tid er forbi!  Jeg er igjennom på andre siden, stødig og sterkt forankret i meg selv. Klar til å ta nye og gamle kunder til nye høyder og bidra til at verden kan bli et bedre sted å være både for store og små.

Jeg står nå på starten til noe større og veksten skal fortsette i 2018 – nye kurs skal på plass – ny nettside skal på plass og jeg skal bli bedre på å markedsføre meg selv, slik at jeg ikke forblir en godt gjemt hemmelighet. Skal jeg få gjort en forskjell – må jeg synes – og nå er jeg klar.

Jeg er så ydmyk og takknemlig for den jobben jeg får lov til å gjøre og de menneskene jeg får mulighet til å møte gjennom jobben min.

Jeg elsker å jobbe dype prosesser med mennesker og å få være med på transformasjonen og oppleve hva som skjer når mennesker finner tilbake til seg selv. Å huske hvem vi er og få kontakt med vår indre dype visdom slik at vi kan leve ut den vi egentlig er, bakenfor alle maskene og «rollene» vi har tatt på oss, er så viktig både for den enkelte og i et samfunnsmessig perspektiv.

Så lenge vi driver og konkurrerer om energien, prøver å tilpasse oss i hjel og passe inn i en annen sin form, så er det ubalanse både på utsiden og på innsiden. Som jeg pleier å si;

«Den dagen alle fyller sin brikke i det store puslespillet som er livet – blir puslespillet helt.»  H. B.

Å stå stødig i sin egen kraft og vite hva som er viktig i livet er verdifullt, og det gir en handlingskraft som kommer fra innsiden. Da vi kobler oss på vår indre visdom og lever fra hjertet kan vi se hvordan ting begynner å legge seg til rette og de synkrone møtene blir mer og mer naturlige i hverdagen.

In To The Flow – er veien tilbake til deg selv. Til kontakt med intuisjonen, synkroniteten og den dype forankringen i deg selv.  Er du klar for store transformasjoner og er villig til å gjøre jobben selv?

Skap et magisk år i 2018 – bestem deg for å lytte til deg selv, stå i kraften din og leve ut din unikhet! Verden trenger ekte unike mennesker for at puslespillet skal bli helt og for å skape mer balanse på jorden!

Med dette vil jeg ønsker gamle og nye kunder et riktig GODT NYTT ÅR og velkommen til et nytt fantastisk år i 2018.

Godt nytt år!

Godt nytt år!