wispers-of-assisi

 

 

Sitter og oppsummerer nok en spennende helg med Ny Tids Reiki kurs.

Det er så fantastisk å få være med på denne reisen med vakre mennesker, dype prosesser, sterke energier og synkronitet.

I dagene før dette kurset ble jeg guidet til musikken til Tron Syversen, som skulle bli en sterk og viktig brikke på dette Ny Tids Reiki kurset. Cd`en som heter  «Wispers of Assisi», er spilt inn i et kloster i Trevi i nærheten av Assisi i Italia.

2011 var året da jeg endelig skulle komme meg til Assisi. Jeg har vært sterkt knyttet til Frans av Assisi siden jeg var ung. Da jeg fikk høre om han som 18-19. åring, var det en sterk dragning mot han med det samme. Det var noe med verdiene hans, hvem han var som person og energiene hans som vekket noe i meg.

Da jeg i 2011 ble med en gruppe fra Norge på kurs på et kloster i nærheten av Assisi, var det ikke for å være på kurs – det var min måte å komme meg til Assisi på og få bo i kloster og bare ha det stille. Dette var min velfortjente «husmorferie» etter år med søvnløse netter og barnepass. Det la seg bare til rette og jeg kunne oppfylle drømmen min om å reise til Assisi.

Jeg trodde at jeg måtte til Assisi for å oppleve Frans og hans energi, men det jeg ikke visste, var at klosteret jeg skulle bo i, hadde Frans besøkt og bodd flere ganger. Og det jeg oppdaget underveis på reisen, var at energien hans nesten var sterkere tilstede i klosteret, enn i Assisi.  Hver ettermiddag kom en stor flokk med småfugler inn til klostergården, i nærheten av kirken som ligger vegg i vegg, og sang så sterkt og så vakkert. De kom til samme tid hver dag. Det rørte meg veldig mens jeg var i klosteret. Jeg hadde lest om hvor sterkt og spesielt forhold Frans hadde til fugler – og det var som en hyllest til Frans, da disse flokkene med små fugler kom hver ettermiddag og sang så vakkert.

Da jeg fant denne Cd`en «Wispers of Assisi» på Tron sin nettside (http://www.tronmusic.no) – traff den meg med en gang. Musikken traff meg så sterkt, at jeg visste at den skulle være med på Ny Tids Reiki kurset jeg skulle holde denne helgen. Jeg oppsøkte Tron og fikk kjøpt Cd`er av han, og fikk også vite at det var «klosteret mitt» han hadde spilt inn musikken. I dette klosteret som Frans av Assisi hadde bodd – lang tid tilbake.

Da Tron fortalte at Cd`en ble spilt inn spontant, uten egentlig å ha planlagt det på forhånd, og at fuglene på cdèn er disse fuglene i inngangsportalen til klosteret, og klokkene er kirkeklokkene på utsiden av klosteret, ja da var jeg tilbake i Italia og sjelen min begynte å synge høyt av glede.

Da jeg skulle reise hjem fra Italia i 2011, fikk jeg en følelse av en dyp kjærlighetssorg, og en sterk lengsel om å bare bli igjen der.  Jeg hadde små barn som var hjemme i Norge og ventet på meg, som jeg ikke hadde sett på nesten 14 dager, men allikevel ville jeg bare bli på klosteret der med denne vakre energien, fuglene og roen. Det føltes som jeg hadde kommet hjem.

Jeg har ikke kommet meg tilbake til Italia og klosteret ennå, men med denne Cd`en til Tron, så føler jeg at jeg kan være tilbake der– hver dag. Utrolig takknemlig for denne gaven av en Cd!
Den er utrolig ekte, så ren og så vakker og den rørte meg og de andre kursdeltagerne dypt. <3