enjoy-life

Ser tilbake i takknemlighet  for uka som har gått. Sterke varme menneskemøter – kraftfulle energibehandlinger, fjernhealing med ca. 50 personer i går og avsluttet uka med AuraTransformasjon i dag. <3

Ekstra hyggelig når kundene er fornøyde. Denne uken fikk jeg denne tilbakemeldingen fra en kunde som har fått en Energibalansering hos meg.

«Først og fremst føler jeg en ro og tilstedeværelse jeg har ønsket lenge. En utvidet og gjenfunnet tro på meg selv og min viktighet. Kall det en kraftig pep-talk.

Jeg føler meg balansert og mer på plass i meg selv. I tillegg har jeg merket at healingene jeg gir, har blitt utrolig mye kraftigere. Mottakerne reagerer helt annerledes og sterkere enn før.

En annen ting jeg vil nevne er, at jeg har vært glovarm i flere år, det er kun etter å ha tygget i meg en halvliter isbiter jeg har kunnet bli kald. Siden jeg var hos deg har jeg hatt normal temperatur, og blir bare varm ved fysisk aktivitet. Jeg har merka meg at jeg faktisk klarer å styre temperaturen dit jeg vil ha den! Utrolig spennende!»

En behandling hos Hilde er behagelig, trygg, rolig, oppmuntrende, oppklarende og holdningsløftende. Jeg føler at tilliten til meg selv har økt, at jeg ikke bare skal se utenfor meg selv for svar og inspirasjon.»

Elin Pinslund

 

I disse tider med mye endringer i verden, er det ekstra viktig å ta vare på energien sin og stå i sin egen kraft.

Energi tips til deg!
Send tilbake andres energier og samle din egen energi hver dag!
Det er ikke din jobb å bære andre sin energier – det er den andre sitt ansvar.
Ditt ansvar er å stå i din egen kraft – slik at du kan være sterk og skinne i verden
– og dermed løfte andre. <3

 

Synes du det er vanskelig å stå i kraften din i hverdagen, og trenger hjelp på veien,
er du velkommen til å ta kontakt.

Ønsker alle en fantastisk fin helg!

Og husk!

enjoy-life