bilde 5

 

Det er så lett å gjøre som alle andre – henge med i flokken – og glemme seg selv.

Hva vil jeg ?
Hva er det jeg brenner for?
Hva vil jeg bruke livet mitt på?

La 2016 bli året hvor du bestemmer deg for å leve innenfra – og være sann mot deg selv – og det som er viktig for deg.

Dette høres kanskje egoistisk ut, å bare tenke på seg selv og glemme alle andre. Det er ikke det jeg prøver å si her. Det jeg prøver å si er at vi er så utrolig flinke til å gjøre slik som alle andre gjør – og glemmer helt å lytte til hva vi selv egentlig vil.

Ved å gjøre som alle andre kan vi føle oss som en del av flokken, vi kan føle oss trygge og beskyttet, men er vi lykkelige? Lever vi livet slik vi selv vil, eller lever vi slik som andre forventer at vi skal leve det?

Alle mennesker har noen grunnleggende behov for å bli sett, hørt, forstått og tatt på alvor. Ofte tenker vi at dette handler om at vi skal møte andre på denne måten, og glemmer kanskje at vi skal gi det samme til oss selv.

Hvor ofte lytter du innover i deg selv – for å høre etter hva du egentlig har lyst til eller hva kroppen din forteller deg?

Hvor ofte ser du på deg selv i speilet og stopper opp og gir deg selv kompliment – og mener det – før du går videre?

Hvor ofte tar du deg selv på alvor og sier nei da du mener nei, i stedet for å si ja – for ikke å såre noen?

Den beste investeringen du kan gjøre i ditt liv, er å bli litt snillere mot deg selv. Mennesker som behandler seg selv med VERDIGHET  – blir rausere, romsligere, mer tolerante og mindre dømmende, OG MYE LYKKELIGERE!

I møte med mine kunder opplever jeg ressurssterke damer som har glemt å lytte til seg selv og hva de vil – de har brukt all sin tid og ressurser til å sørge for at de «passer inn», gjør det som er forventet og litt til, med barn, hjem, trening – se bra ut. Ofte blir det lite tid og energi til å ta vare på seg selv og lytte til seg selv og egne behov.

Kanskje dette er året da Du velger å bli mer sann mot deg selv – litt snillere og Mye modigere – og tørr å vise verden litt mer hvem du egentlig er og hva du egentlig vil med livet ditt!
Ønsker du hjelp på veien – er du velkommen til å ta kontakt.
Det er Ditt år og det er Ditt valg. <3

 bakgrunn_sitater behandle deg selv med verdighet